Profi módon végezzük zsaluziák karbantartását, a szervizelés és bármilyen más ipari alpintechnikát igénylő munkát. Az időpontot Önhöz igazítjuk, hogy a legkisebb fennakadást okozzuk. Akár hétvégén is dolgozunk!

A megrendelő kérésére a zsaluziákat portalanítottuk és egyben átvizsgáltuk is és a szükséges javításokat elvégeztük. Csapatunk külön figyelmet fordít a megbízó igényeinek maximális kielégítésére így igény szerinti napokon dolgozunk ( hétvége ), hogy a lehető legkisebb fennakadást és kényelmetlenséget okozzuk.

Tiszta kosz a zsalúzia

Őszi nagy takarítás, de nem ahogy a házi asszonyok elképzelik.

Méghogy, az őszi nagytakarítás nem embert próbáló munka

Szerződéses Partnereimnél nagyon fontos , hogy ne csak egyszeri munkakapcsolat legyen a vállalkozásaink között hanem folyamatos ellenőrzés mellett megfelelő szervizháttérrel tudjon működni az árnyékoló , mert nincs kellemetlenebb mint egy tikkasztó nyári napon mikor felmondja a szolgálatot. Kiemelt cél , hogy a helyszínen megjavítunk amit csak lehet így segítve termelékenységet.

Sérült lamella pozícionálók cseréje

Molinó keret építés, hogy mindenki jól lássa.

Reklámhordozó tartókeret fúrás

A legújabb partnerünknek teljes körű alpin technikai szolgáltatást nyújtunk. Zsaluziák karbantartása, javítása mellett egyéb munkákat is elvégzünk mint vápák takarítása, tisztítása esetleges dugulások megszüntetése és ereszfűtés cseréje.

Ezek a professzionális árnyékolók , zsaluziák rendszerint több emeletes irodaházak homlokzatán találhatók, amik elérhetősége bonyolult , nehézkes. Viszont csapatunk ezekre a kihívásokra is fel van készülve a megrendelők igényeihez igazodva. Kiemelt szempont a biztonságos munkavégzés és ehhez a legújabb fejlesztéseket is felhasználjuk.

Igaz ez még nem kötélből végzett munka , de a lezuhanás veszélye fennáll

Egy újabb nap a gyárban, a munka igazi szépségét az alattunk lévő jelentős gyalogos forgalom adja.

Hibafeltárás